De boeken van Hélène Wagener

Hélène Wagener is auteur van diverse boeken.  Zij schrijft voor alle leeftijden. Van kinderboeken tot spanende thrillers. Hieronder vind je een overzicht van haar boeken.

De Oorkonde

Het woord ‘dood’ dringt langzaam door in mijn bewustzijn. Het wroet zich in mijn wezen en laat zien wie ik ben. Zelfreflectie spiegelt de waarheid, ik ben een moordenares!

Wie wil zakenvrouw Blanche Defuis ruïneren?

De verhuizing van Amsterdam naar het Zeeuwse Zeelenburgh is voor niets geweest! Blanche is niet alleen gevlucht voor een psychopaat, maar ook voor haar eigen verleden. Zij ontdekt dat haar kersverse echtgenoot Tom via sms’jes, Messenger en Skype communiceert met alias Moontje. Gaat hij alleen digitaal vreemd? Wanneer Blanche een filmpje opent in een WhatsApp-bericht, wordt alles duidelijk. Haar aartsvijand heeft haar gevonden en maakt alles kapot wat Blanche liefheeft.

De Oorkonde is een spannende thriller waarin heel veel gebeurt. Het boeit van het begin tot het einde en net dat einde is onvoorspelbaar.

Verschijningsdatum: mei 2018
Uitgeverij: Kramat
Boekomslag: MaryDes Designs
Verschijningsvorm: paperback
Aantal pagina’s: 178
ISBN: 9789462420878

 

Bestel nu

 

Lees een fragment uit De Oorkonde

Verdrongen beelden rangschikken zich in de juiste volgorde. Mijn geheugen stond het nooit toe. Nu vormen fragmenten zich tot de walgelijke waarheid. Ik word teruggeworpen in de tijd, glashelder is het rappel. Ziedend sist Rolf: ’Geef antwoord, waarom greep je niet in?’ Met gesloten ogen luister ik naar mijn ademhaling, die in frequentie toeneemt. Angstzweet, alsof een koude bries dwars door me heen waait. En dan zijn mijn zintuigen weer gefocust, adrenaline stroomt nu door mijn lijf. Ik ruik de vochtige aarde en voel zijn stoppels tegen mijn huid drukken. Ik schreeuw zo hard als ik kan, maar de frequentie neemt snel af. Dan piep ik: ‘Rolf, hoe dan?’ ‘Ik was bang, nog nooit was ik zo bang.’ ‘Mijn God, ik was nog maar een meisje, jij gaf mij de eerste zoen.’ Zijn rechtervingers klemmen zich om mijn strottenhoofd. Ze knijpen niet, voor deze executie neemt hij de tijd. Het woord dood dringt langzaam door in mijn bewustzijn. Het wroet zich in mijn wezen en laat zien wie ik ben. Zelfreflectie spiegelt de waarheid, ik ben een moordenares!

De Passant

De Passant is een bloedstollende thriller, waarin de tijd een belangrijke rol speelt en het ‘kwaad’ in het verschiet ligt. Voor wie was tirannie een grote passie, welke zieke geest wilde, één worden met de hoofdpersoon in dit verhaal? Journaliste Britt werkt met veel succes voor een regionaal dagblad terwijl ze intussen een thriller schrijft. De inspiratie hiervoor haalt ze uit gesprekken met een onbekende man via de computer. Vlak voor de presentatie van haar boek verdwijnt Britt spoorloos. De politie verdenkt haar echtgenoot, een nieuwe vriend die een groot geheim met zich meedraagt en een collega met wie ze vaak ruzie had. Als die collega echter ook vermoord wordt, tast de politie in het duister. Intussen zit Britt gevangen in een kelder waar haar ontvoerder haar mishandelt. Britt heeft een spirituele gids die probeert anderen te laten weten waar zij is.

 

Bestel nu

De Duinlanders

De onzekere, twaalfjarige Frank groeit op aan de kust, waar soms vreemde dingen gebeuren. Hij krijgt van zijn oma een kist en een sleutel waarmee hij de elfenkoningin zou kunnen bevrijden. Samen met een vriendinnetje komt hij terecht in de wereld van trollen, reuzen en elfen. Door de belevenissen groeit hij zowel innerlijk als uiterlijk.

 

Bestel nu

De Vloek Van Krakkestein

Een kerstsprookje voor de jeugd vanaf 12 jaar.

 

Bestel nu