Boekpresentatie Hélène Wagener bij Gianotten Mutsaers

Zondag 1 maart om 14.00 uur presenteert Hélène Wagener haar nieuwste thriller: Duivelsgedruis. Saskia Bodelier zal de presentatie leiden en de muziek komt van DJ Robin.

Duivelsgedruis

Bente van der Waal verbreekt alle banden met haar ‘familie’. Ze laat alles achter zich en bouwt op Sturm een nieuw leven op. Ze gaat werken in het buurtteam Sturmzorg. Haar collega’s hebben grote moeite met het complexe en afstandelijke karakter van hun nieuwe collega. Bente wordt geteisterd door een kwelgeest, haar alter duivel keert steeds terug.

De oude strandjutter Tjeerd Sjoerts maakt onderdeel uit van haar verleden, dat weet ze zeker! Bente wil een verklaring, ze wil de kern van haar waanzin onder ogen zien. Haar surrogaat zus Angelique doet verwoede pogingen het contact met Bente te herstellen, maar Bente wil daar niets van weten. Dán neemt Angelique rigoureuze maatregelen.

Hélène Wagener

Hélène Wagener hanteert een vloeiende, toegankelijke schrijfstijl en verstaat de kunst met die schrijfstijl mee te gaan in de golvende bewegingen van haar verhaal. De wijze waarop zij telkens een van haar personages centraal stelt in een hoofdstuk, maakt dat de lezer hen beter leert kennen. Duivelsgedruis is haar derde thriller

 ’ Dit boek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Dit verhaal zet namelijk aan tot nadenken! Het vooroordeel dat iemand met een extreme gedragsstoornis en zelfmutilatie knettergek is klopt niet altijd. Waarom beschadigt iemand zichzelf? Die vraag spookte en was het uitgangspunt tot het schrijven van Duivelsgedruis.’

— Hélène Wagener